استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پنومونی کووید-۱۹ را براساس علایم بالینی، چهار دسته خفیف، متوسط، شدید و بحرانی برشمرد و علایم هر کدام از این موارد را تشریح کرد. ویروس کرونا شایعترین علت پنومونی یا ذات الریه است
آمریکا طی ۲۴ ساعت گذشته با اعلام ابتلای بیش از ۲۰۰ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا رکورد جدیدی را در زمینه بالاترین تعداد ابتلای روزانه در جهان ثبت کرد.
هذیان اصطلاحی است که طیف گستردهای از مسایل شناختی مانند گیجی و از دست دادن حافظه را در برمیگیرد و نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که هذیان اغلب میتواند یکی از اولین نشانههای عفونت ویروس کرونا باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۲۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۱۲ نفر از آنها بستری شدند و مجموع مبتلایان به کرونا در کشور به ۶۸۲ هزار و ۴۸۶ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۶ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۸۶۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۲۳۴ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
پزشکان مطمئن نیستند که چه زمانی یا چه مدت طول میکشد تا علائم بلندمدت کووید-۱۹ در بیشتر افراد بهبود یابند. برای برخی ممکن است ابتلا به کرونا به یک بیماری مزمن تبدیل شود.
با بیش از 42 میلیون مبتلا در جهان، ایالات متحده آمریکا روز جمعه با شناسایی 83 هزار مورد ابتلا به کرونا در یک روز، بالاترین آمار روزانه تعداد مبتلایان از زمان شیوع این ویروس را به ثبت رسانده است.
سازمان جهانی بهداشت از افزایش بیسابقه ۲.۴ میلیون نفری شمار مبتلایان جهانی کرونا طی یک هفته گذشته خبر داده است. آمار کل مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۴۰ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۴۴۹ نفر و تعداد فوت شدگان کرونایی به ۱ میلیون و ۱۲۰هزار و ۲۱۷ نفر رسیده است.
یک متخصص بیماری های عفونی گفت: در شرایط کنونی تعداد مراجعین، بیماران سرپایی و افراد کرونایی که نیاز به بستری در بخشهای عادی و مراقبت ویژه دارند، نسبت به موج قبلی افزایش یافته است و این مشکل در تمام بیمارستانها دیده میشود.
نتیجه دو پژوهش علمی جدید احتمال ارتباط ابتلای افراد به نوع حاد بیماری «کووید ۱۹» با گروه خونی آنها را تقویت کرد. بررسیهای محققان نشان می دهد که افراد با گروه خونی «اُ» (O) در برابر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» کمتر آسیب پذیر هستند.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حداقل ۲۰ میلیون نفر با بیماری زمینه ای در ایران در معرض خطر شدید کووید۱۹ قرار دارند.
شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان به ۳۸ میلیون و ۴۹ هزار و ۴۹ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۸۵ هزار و ۴۸۲ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.
وزیر بهداشت با اشاره به شرایط بسیار سخت کرونا و اهمیت رعایت موارد بهداشتی و دستورالعمل ها از سوی مردم، گفت: خبرهای خوشی از واکسن دارم، پیشرفت واکسن را به عنوان حرکت عظیم ملی بزودی به گوش جهانیان خواهیم رساند. آمریکا ظالمانهترین تحریمها را علیه مردم ایران اعمال کرده است.